HOME AANBOD VOOR WIE? STAPPENPLAN COACHES PAARDEN LOCATIE WORKSHOPS
HOME TESTIMONIALS

Equi-coaching, een derde dimensie.


Na 10 jaar gewone coaching, counselling, psychotherapie en psychiaters kwam ik via een demodag terecht bij Equi-coaching in de Roostbaan te Grimbergen…..

Daar begon een nieuwe reis.

Het probleem waarmee ik de coaching binnenstapte was angst, doodsangst, angst om te leven, angst Van het leven. Ik vertelde mijn verhaal, zoals ik het al zo vele malen had verteld. Dan gingen we op de wei…. En toen gebeurde er iets wat in al die vorige therapieën nog nooit was gebeurd : de paarden veruitwendigden mijn angst. Ik kon ze zelf zien, ze stond buiten mij, eindelijk erkenning van… van wat ik voelde en hoe erg het wel was. Hoe de paarden mijn angst veruitwendigden = ze sloegen op hol, renden rond in een wilde paniek, ze toonden de paniek die ik o zo goed kende. Wat een opluchting, wat een energie.

Ik kon ook zien met wat voor een negativiteit de angst beladen was, een negativiteit die kwam uit mijn verleden, uit mijn voorouders en die zich had genesteld in mijn lichaam. De coach begreep wat de paarden veruitwendigden en meer nog, hij had het ook gezien en wist hoe het samen met de paarden te helen.

Het is een traject geweest van 8 maanden met 3-wekelijkse coachings. De angst stak regelmatig opnieuw de kop op, en bij iedere sessie ‘equi en coach’ werd ze een stukje meer geheeld. We zijn ondertussen twee jaar verder en het gaat goed. Ik weet dat wanneer de angst weer de neiging heeft om de overhand te nemen, ik steeds terug kan om samen met de equi en de coach The Logical Walk te lopen. Een Logical Walk in een derde dimensie


Karine De Ruyver - Grimbergen 05.11.2016

Meer testimonials op www.facebook.com/coachmij/reviews/

BOEK AFSPRAAK